reserveren

Persoonlijke service

Voor het ultieme luxe gevoel zorgen we La Maya Beach Conciërge ervoor dat u tijdens uw verblijf aan niks hoeft te ontbreken.

We leveren van basisbehoeften aan hoogwaardige producten en gastronomische gerechten; tournedos et gekonfijte aardappel voor diner, vegetarische lunch, lokale specialiteiten of verse bloemen? U noemt het, en we weten precies waar het te vinden is en regelen het!

Vrije tijd & Planning van de activiteiten

Een bezoek aan Curaçao voor de eerste keer of een terugkerende bezoeker? Laat het ons weten wat u zou willen doen! We hebben veel suggesties en binnenkant tips als u wilt het eiland verkennen. We verzekeren u het goed de moeite waard zal zijn, Curaçao is een speciaal soort plaats, vaak aangeduid als een van de bestemming met vele geheimen. U kunt bijna elke avontuurlijke activiteit die u kunt bedenken doen! Van een culturele onderdompeling of gewoon wat sightseeing, geven we u advies en maken de daarbij passende boekingen erbij. Het is ook mogelijk om u te voorzien met een persoonlijke reis-conciërge, ze kennen alle hotspots op het eiland te land, te zee en in de lucht.

Arrangementen & andere diensten

Voor ons is niks onmogelijk, geef aan we u wensen zijn, we zullen onze uiterste best doe om het waar te maken. Ga naar een diepte tijdens een spannende nacht diepzee duik of ervaar van 1000 voet een mini onderzeeër? Wilt u thuis genieten van een thuis spa of een professionele massage? De verse DELI geleverd aan uw deur? Bijzondere regelingen voor wijn of champagne? Huur een auto, limousine of 4 × 4? Het kan allemaal, dus deel uw ideeën met ons! We maken het onze persoonlijke doel u de tijd van uw leven te geven.