reserveren

Over La Maya Beach

Puur genieten op tropisch Curacao

La Maya Beach zijn luxe appartementen met een ligging als geen ander aan het befaamde Spaanse Water. Vlakbij alle vertier van het populaire Jan Thiel bevindt u zich in een oase van rust en schoonheid. Voorbij de kokos- en dadelpalmen van het privéstrand ziet u hoe de zon glinsterend weerkaatst in de baai. U geniet van een majestueus uitzicht op de Tafelberg, het historische Fort Beekenburg, de mangroves en de bootjes die voorbij zeilen.

In de tropische tuin, rondom het bijzonder vormgegeven infinity-zwembad, wuift het helmgras en spelen hibiscus en bougainville een kleurrijk spel. De palapas bieden aangename verkoeling. Bij het vallen van de avond zet het sfeervolle licht met de Bohemien tinten van La Maya Beach in een sprookjesachtige gloed.

U logeert in een comfortabel en volledig ingericht appartement waar binnen- en buitenleven dankzij een innovatieve schuifwand naadloos in elkaar overgaan.

Bij La Maya Beach weet u zich verzekerd van de meest complete en attente service die Curaçao te bieden heeft. La Maya Beach is uw ultieme verblijfplaats op Curaçao. Mooi, rustig, veilig en vooral: in dienst van uw perfecte vakantie.

Appartementen met schitterende uitzichten