reserveren

Persoonlijke service

Voor het ultieme luxe gevoel zorgt de La Maya Beach Conciërge ervoor dat er tijdens uw verblijf niks hoeft te ontbreken.

Vrije tijd & Planning van de activiteiten

Bezoekt u Curaçao voor de eerste keer of bent u een terugkerende bezoeker? Laat het ons weten wat u zou willen doen! Het eiland per auto verkennen, de mooiste strandjes bezoeken of toch liever een culturele onderdompeling met sightseeing door het historische centrum van Willemstad? Wij geven u graag passend advies en regelen ook de benodigde boekingen en/of reserveringen. Ook is het mogelijk om u te voorzien van een persoonlijke reisgids, zo hoeft u niets te missen van al het moois wat Curaçao te bieden heeft.

Arrangementen & andere diensten

Voor ons is niks onmogelijk! Als u aangeeft wat uw wensen zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen om deze waar te maken. ’s Nachts diepzeeduiken of het onderwaterleven vanuit een mini onderzeeër ervaren? Wilt u genieten een professionele massage of bijzondere wijn of champagne bestellen? Een auto, limousine of 4×4 huren? Het kan allemaal! Ons La Maya Beach team staat voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen