reserveren

Persoonlijke service

Voor het ultieme luxe gevoel zorgt de La Maya Beach Conciërge ervoor dat er tijdens uw verblijf niks hoeft te ontbreken.

We leveren basisbehoeften zoals hoogwaardige producten en gastronomische gerechten. Vegetarische lunch, lokale specialiteiten of verse bloemen? U noemt het, en we weten precies waar het te vinden is en regelen het!!

Vrije tijd & Planning van de activiteiten

Een bezoek aan Curaçao voor de eerste keer of een terugkerende bezoeker? Laat ons weten wat u zou willen doen! We hebben veel suggesties en tips van binnenuit. Het eiland verkennen? We verzekeren u het goed de moeite waard zal zijn, Curaçao is een speciale plaats, vaak aangeduid als een van de bestemmingen met vele geheimen. U kunt bijna elke avontuurlijke activiteit die u kunt bedenken hier doen! Van een culturele onderdompeling of gewoon wat sightseeing, geven we u advies en maken de daarbij passende boekingen. Het is ook mogelijk om u te voorzien van een persoonlijke reis-gids, ze kennen alle hotspots op het eiland, en te water.

Arrangementen & andere diensten

Voor ons is niks onmogelijk, als u aangeeft wat uw wensen zijn, zullen we ons uiterste best doen om deze waar te maken. Ga in het diepe tijdens een spannende nacht diepzeeduiken of ervaar de zeedieren vanuit een mini onderzeeër? Wilt u thuis genieten van een thuis spa of een professionele massage? De verse DELI geleverd aan uw deur? Bijzondere regelingen voor wijn of champagne? Huur een auto, limousine of 4 × 4? Het kan allemaal, dus deel uw ideeën met ons! We maken het onze persoonlijke doel u de tijd van uw leven te geven.