reserveren

Veelgestelde vragen

Algemeen

Is er iemand aanwezig ter plekke voor hulp en vragen?

De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 10.30 uur. Op zondag is de receptie gesloten. We helpen u graag met al uw vragen, meldingen en wensen. Indien de receptie gesloten is kunt ons bellen op nummer +5999 670 76 11. Wij willen u ten alle tijden graag te woord staan.

Hoe ver is het strand van Jan Thiel?

Het strand van Jan Thiel is op 5 minuten rijden van La Maya Beach.

Is het verstandig om een auto te huren?

De beste manier om rond te reizen op het eiland Curacao is per huurauto. Zo kunt u gemakkelijk boodschappen doen, de stad in gaan, verschillende strandjes opzoeken en uit eten gaan wanneer u dat wilt. Als u een auto wilt huren (vanaf 23 jaar), dan kunt u direct bij ons terecht. Wij beschikken over enkele huurauto’s. Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Hoe laat moet ik uitchecken op de dag van vertrek?

De uitchecktijd is uiterlijk ’s ochtends om 11:00 uur. Een late check-uit is tegen vergoeding mogelijk indien er beschikbaarheid is. Neem hiervoor contact op met de receptie. Bij het uitchecken dient u uw openstaande rekening te voldoen en de sleutel in te leveren bij de receptie of in de brievenbus.

Eten & boodschappen

Is er een restaurant of bar aanwezig op La Maya Beach?

Er is geen bar of restaurant aanwezig op La Maya Beach. Wel zijn er binnen enkele minuten rijden diverse leuke bars en restaurants te vinden. Tevens zijn er 2 restaurants met shuttle service in de buurt.

Hoe ver is de supermarkt?

U vindt de van den Tweel (Albert Heijn) in Jan Thiel op slechts 5 minuten rijden van La Maya Beach. Op zo’n 7 minuten vindt u de grote Vreugdenhil-supermarkt.

Zwembad

Zijn er pooltowels aanwezig?

Pooltowels zijn aanwezig in uw appartement.

Zijn er strandbedden aanwezig?

Rondom het zwembad en op het strand zijn voldoende strandstoelen aanwezig.

De appartementen

Is er WiFi aanwezig?

Overal op het resort La Maya Beach kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Hebben alle appartementen uitzicht over het Spaanse Water?

Alle appartementen hebben een heel mooi uitzicht over het Spaanse Water, zowel de Luxe Appartementen als de Luxe Beachappartementen.

Wat is het verschil tussen een Luxe Appartement en een Luxe Beachappartement?

Alle appartementen zijn exact hetzelfde qua inrichting. De Luxe Beachappartementen liggen aan het strand en op de 1e etage.

Hoe vaak worden de appartementen schoongemaakt?

Het schoonmaakteam van La Maya Beach zorgt ervoor dat uw appartement elke dag met uitzondering van zondag wordt schoongemaakt. Elke derde dag wordt het bedlinnen verwisseld.

Is er een föhn aanwezig in de appartementen?

Tijdens uw verblijf kunt u een föhn lenen bij de receptie.

Is er telefoon aanwezig in de appartementen?

Er is geen telefoon aanwezig in de appartementen.