reserveren

Activiteiten

Verveel u geen moment!

Het Spaanse Water en Jan Thiel bieden legio activiteiten. Hieronder een selectie uit het aanbod. Bij La Maya Beach vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden of maken reserveringen voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

Boottrip Klein Curacao

Klein Curacao is een klein onbewoond eilandje ten zuid-oosten van Curacao. Het strand is hier parelwit en de zee azuurblauw. Hier kunt u prachtig snorkelen, zwemmen, duiken, zonnen en wandelen.Verschillende organisaties verzorgen dagtochten naar Klein Curacao.

Dolphin Academy

Bij de Dolphin Academy is het mogelijk om te zwemmen met dolfijnen. De begeleidende trainers geven uitleg over de diverse handsignalen waarop de dolfijnen reageren. Dit levert prachtige taferelen op van zwaaiende en zingende dolfijnen, speciaal voor u. Wilt u liever niet zwemmen met dolfijnen maar hen wel ontmoeten? Ook dat kan: aai, knuffel en kus een dolfijn en leer ondertussen van alles over hem of haar.

Duiken

Curacao is onder water minstens net zo mooi als erboven. Van heinde en verre komen duiktoeristen de wuivende koralen, bonte tropische vissen en fascinerende scheepswrakken bewonderen. Fraaie duikplekken in de buurt van La Maya Beach zijn de tugboat bij het schiereiland van de Caracasbaai, waar een gezonken sleepbootje onderdak biedt aan een regenboog van visjes en het huisrif van Jan Thiel Beach, waar u vlakbij het strand een prachtige steile drop-off kunt verkennen.

Een dagtrip naar Klein Curacao mag niet ontbreken Zwemmen met dolfijnen? Bezoek Dolphin Academy Curacao Shoppen? Bezoek Eden Shoppers' Paradise Curcacao Duik op de mooiste plekken van Curacao

Wandelen en mountainbiken

Te voet of op de fiets ontdekt u een hele andere kant van het eiland. In de nabijgelegen zoutpannen van Jan Thiel openbaart de ruige natuur zich in al haar schoonheid. Hier vindt u lagunes, klippen, tropische vogels en vele panoramische uitzichten. Soms worden hier maanwandelingen georganiseerd. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen in de zoutpannen: hier werd in 2006 het wereldkampioenschap gereden.

Watersporten

Een dagje op het water is hier ongekend inspirerend. Of u nu een zeilbootje huurt, een sunset cruise maakt met een partyboot, op een dagtrip gaat naar Klein Curacao, gaat windsurfen, wakeboarden of gewoon een stukje zwemmen, de omgeving van Jan Thiel maakt het allemaal toegankelijk en uiterst aangenaam.

Dansen

Voetjes van de vloer op de klanken van salsa, merengue, bachata en natuurlijk ook Europese dansmuziek. Er is op veel plaatsen live muziek en internationale artiesten vereren het eiland graag met een bezoek. Evenementen om naar uit te kijken zijn onder meer de Curacao Salsatour (meestal in augustus) en het Curacao North Sea Jazz Festival in september, waar de allergrootste artiesten live in concert te bewonderen zijn.

Happy hours

Op Curacao zijn happy hours een begrip. Hier ontmoet men elkaar na het werk en wordt er gezellig gedronken en gedanst. Dat de drankjes tegen gereduceerde prijzen over de bar gaan verhoogt de feestvreugde. Er zijn wekelijks meer dan 100(!) verschillende happy hours, dus vraag ernaar bij de receptie of kijk in de gratis uitgaansladder K-Pasa.

Avontuurlijk erop uit in Curacao Zeilen op het Spaanse water Salsa Curacao beach bar