reserveren

Restaurants

Lekker tafelen op Curacao

Curacao heeft een rijke variatie aan restaurants. De grote variatie weerspiegelt de culturele mix die het eiland zo uniek maakt. Van lokale Krioyo-gerechten tot haute cuisine, van spareribs tot luxe sushi, het is er allemaal. La Maya Beach heeft zelf geen restaurant, vandaar dat wij u deze selectie presenteren. Loop langs bij onze receptie voor reserveringen of voor tips en adviezen op maat.

Regio Jan Thiel

The Pier

The Pier biedt een internationale keuken met een gevarieerde keuze aan wereldse gerechten. Het menu is à la carte, en dagelijks biedt het restaurant een extra dagmenu.

Brakkeput Mei Mei

Dit openluchtrestaurant met bar heeft een unieke locatie. Het is het voorterras van een historisch negentiende eeuws plantagehuis. Het restaurant heeft elke avond een thema. Dit thema kan variëren van salsa- of live-muziek tot een paella- of lobster night. Brakkeput Mei Mei beschikt over een shuttle service.

Tabooshh

In een romantische setting, onder de tropische sterrenhemel en met uitzicht over het Spaanse Water geniet u op een comfortabel drijvend terras van goed eten en muziek. Voor een avond in een prettige tropische atmosfeer, tegen schappelijke prijzen. Goed toegankelijk voor invaliden. Tabooshh beschikt over een shuttle service.

Pop’s Place

Een lokaal restaurant gelegen aan het Caracasbaai-strand. Bij Pop’s Place kunt u heerlijk lokaal eten tegen een lage prijs, direct aan het water. Het is niet nodig om te reserveren.

Culinary Beach Jan Thiel

Aan het strand van Jan Thiel, rondom de bekende strandgelegenheid Zanzibar, bevinden zich verschillende uitstekende restaurants in een mooie setting aan het strand.

Zanzibar, Tinto en Zest

Gezamenlijk vormen Zanzibar, Tinto en Zest Culinairy Beach Jan Thiel. Alle drie de uitstekende restaurants zijn gelegen in een mooie setting aan het strand. Zanzibar straalt de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika. De menukaart is internationaal georiënteerd. Tinto combineert de Franse keuken met de beste kwaliteit Argentijns vlees. Zest biedt de smaaksensatie van al het goede uit de Mediterranée en heeft tevens een traiteur waar u lekkere dingen kunt afhalen.

Boosty

Snel, lekker en thoughtful, dat is Boosty! Voor een heerlijke verse salade of een lekker broodje met verse ingrediënten gaat u langs bij Boosty. Boosty zit in de Eden shopping mall aan de Caracasbaaiweg. Wilt u een picknick mee als u het eiland gaat verkennen of een broodje om mee te nemen naar het strand? Ook dat maakt Boosty voor u. Bekijk de website van Boosty voor het menu en geef uw bestelling door bij de receptie van La Maya Beach.

IN WILLEMSTAD:

Gouverneur de Rouville

Direct gelegen aan de Annabaai, met schitterend uitzicht op de Handelskade. Naast een uitgebreide internationaal georiënteerde menukaart kunt u ook terecht voor lokale gerechten.

Baoase

Het restaurant Baoase ligt op het gelijknamige 5-sterrenresort in de omgeving Steenrijk. Er worden luxueuze en bijzondere gerechten geserveerd in een Balinese omgeving.

Saint Tropez Oceanclub

Het Franse jetset-gevoel op Curacao, dat ervaart u bij Saint Tropez. Het restaurant is een prachtig staaltje modern design, maar toch knus en gemoedelijk. Geniet van een internationale kaart met gerechten die uiteenlopen van kipsaté tot kreeft, alles bereid met de meest verse ingrediënten. Ook de cocktails staan hoog aangeschreven.

The Blues

Op de houten pier in het sfeervolle Avila Beach Hotel vind u restaurant The Blues. Internationale gerechten, heerlijke kreeft, visgerechten en live jazz. Met een mooie zonsondergang en de mogelijkheid om tot ‘s avonds laat te dineren.

Restaurant